MOLCOM Communicatieadvies verzorgt de marketing & communicatie voor organisaties die werken aan duurzame innovatie. Zie voor een actueel overzicht LinkedIn. MOLCOM Communicatieadvies werkt(e) onder meer voor de volgende organisaties:


Green Chemistry Campus

Marketingcommunicatie voor de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom: business accelerator voor biobased innovaties op het snijvlak van agro & chemie.

- Marketingstrategie

- Interne communicatie

- Events

- Online social media: Twitter

- Stakeholder Management

- PR

Biorizon
Marketingcommunicatie voor Shared Research Center Biorizon: een grensoverschrijdend initiatief van TNO, VITO en de Green Chemistry Campus om biobased aromaten te ontwikkelen uit agro-restromen.

- Marketingstrategie

- Coördinatie nieuwe huisstijl, waaronder nieuwe website

- Events

- Online social media: Twitter

- Stakeholder Management

- PR
VoltaChem
Marketingcommunicatie in opdracht van TNO en ECN voor het Shared Innovation Center VoltaChem. Elektrificatie van de chemische industrie: duurzame energie benutten voor warmte, waterstof en chemicaliën.

- Marketingstrategie

- Coördinatie nieuwe huisstijl, waaronder nieuwe website

- Online social media: Twitter

- Stakeholder Management

- PR

VITO

Strategisch marketing & communicatieadvies voor de unit Duurzame Chemie van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) in België.klimaatverbond
- Projectleider Klimaatkeuze.nl: campagne namens Greenpeace, HIVOS, Klimaatverbond e.a. om Nederlanders voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2012 inzicht te geven in de duurzaamheid van politieke partijen.

- Projectleider & verantwoordelijk voor het strategisch partnerschap met Greenchoice voor de Greenchoice Warme Truiendag 2013 & 2014 & 2015. Projectleider Warme Truiendag in 2012. Jurjen Algra (destijds) van Greenchoice: "Emke heeft als projectmanager van de Greenchoice Warme Truiendag de afgelopen jaren op zeer bekwame en deskundige manier het project tot een groot succes geleid. Emke is stipt, nauwkeurig, professioneel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel."

- Lid communicatieoverleg borgingscommissie energieakkoord bij de SER

HIER opgewekt


Twee workshops over leden werven en binden voor HIER opgewekt, hét kennisplatform voor lokale duurzame energie-initiatieven.


MVO013


MOLCOM Communicatieadvies was mede-oprichter en -eigenaar van MVO013: een community in de Tilburgse Spoorzone voor ondernemende mensen met een duurzaam hart.

brabant2018

Integreren duurzaamheid in bidbook Brabant2018.

Joy Arpots, adjunct artistiek leider 2018Brabant: "Emke Mol heeft een deskundige bijdrage op het gebied van duurzaamheid geleverd aan het bidbook-in-wording van 2018Eindhoven|Brabant. Naast een grote kennis van zaken beschikt Emke eveneens over een gedreven enthousiasme en een inventieve dosis creativiteit."

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met mij opnemen via emke@molcom.nl of (06) 14 21 66 55.