Afgelopen week was het op de Green Chemistry Campus gevestigde Shared Research Center Biorizon te zien in de TV show Booming Brabant. Scientific manager Jan Harm Urbanus en manager business development Joop Groen laten zien hoe bio-aromaten kunnen worden ontwikkeld uit mest en zeefgoed van afvalwater.

Bekijk het item hieronder:

Waste2Aromatics

De video zoomt in op Biorizon’s succesvolle Waste2Aromatics project dat afval, dat anders zou worden weggegooid of verbrand, omzet in een waardevolle grondstof voor de chemische industrie. Uit gft, luiers, zeefgoed en mest worden aromaten gewonnen die onder meer worden gebruikt voor de productie van plastic. Met dit innovatieve Waste2Aromatics project van Shared Research Center Biorizon komen de circulaire economie en de commerciële productie van bio-aromaten tegen marktconforme prijzen een flinke stap dichterbij.

Meer informatie

Bedrijven die op de hoogte willen blijven van actuele ontwikkelingen en die uitnodigingen willen ontvangen voor evenementen die Biorizon organiseert, zijn van harte welkom om zich aan te melden bij de Biorizon Community. Als u wilt bespreken hoe uw bedrijf baat zou kunnen hebben bij samenwerking met ons Shared Research Center, neem dan contact op om een afspraak te maken.

MOLCOM Communicatieadvies verzorgt sinds 2013 de marketing en communicatie van Shared Research Center Biorizon.