153952503_20-web

Woensdag 12 maart bracht een Braziliaanse delegatie een bezoek aan de Green Chemistry Campus. De aanwezigen bleken vooral geïnteresseerd te zijn in Shared Research Center Biorizon, een initiatief van TNO, VITO en de Green Chemistry Campus om functionele biobased aromaten te ontwikkelen uit suiker en lignine. Het uiteindelijke doel is om duurzame en winstgevende business te genereren voor de participerende bedrijven in het Center. De delegatie sprak de intentie uit om het voorstel van Biorizon voor te leggen aan de Braziliaanse industrie.

Lees het verslag (Engels) van het bezoek op de website van Biorizon.

 

MOLCOM Communicatieadvies verzorgt de marketingcommunicatie van zowel de Green Chemistry Campus als Biorizon en schreef dit artikel in opdracht van Biorizon naar aanleiding van het bezoek van de Braziliaanse delegatie.