In 2011 vroeg de gemeente Tilburg ondernemers uit de regio 013 om de handschoen op te pakken om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) duurzaam te verankeren in de regio om zo maatschappelijke en economische waarde te creëren. Sindsdien is er een kernteam opgestaan van bevlogen ondernemers: het kernteam MVO013. De afgelopen tijd organiseerden we samen met de gemeente diverse MVO-evenementen zoals de MVO-Tour en de MVO-Prijs.

Het is ogenschijnlijk een tijdje stil geweest rondom MVO013, maar niets is minder waar! De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt aan een nieuw concept voor ondernemende mensen met een interesse in MVO. We gaan zelfstandig MVO-evenementen programmeren en dit complementeren we vanaf 1 november 2012 met een fysieke MVO community: de Urban Oaziz 013.

Zondag 14/10, tijdens de opening van Smederij 013 in de Tilburgse Spoorzone bleek dat de Urban Oaziz 013 bij velen tot de verbeelding sprak en tegelijkertijd vragen opwierp. Vandaar dat we je er met veel plezier meer over vertellen. Urban Oaziz 013 is een initiatief van MVO013 om gelijkgestemde ondernemende mensen uit de regio 013 met een interesse in MVO een fysiek en virtueel platform te bieden om gemakkelijk met elkaar in contact te komen, samen te werken en te innoveren.

Als je lid wordt van Urban Oaziz 013 voor een aantrekkelijk tarief van € 49,- excl. BTW per maand, krijg je de beschikking over een professionele flexibele werkplek te midden van het unieke industriële erfgoed van Smederij 013. Je maakt deel uit van een bruisende MVO community van ondernemende mensen die net als jij op zoek zijn naar waardevolle contacten, inspiratie en uitdagende opdrachten. Door de kruisbestuiving tussen ondernemers, onderwijs en overheid, door de inbreng van lokale kunstenaars en door de horeca die zich hier gaan vestigen, zul je je snel onderdeel voelen van Urban Oaziz 013: Oase voor ondernemende mensen met een duurzaam hart 

Iedereen uit de regio 013 die MVO een warm hart toedraagt, die ondernemend is ingesteld en die graag over een flexibele werkplek beschikt om in een bruisende community gelijkgestemden te ontmoeten, is van harte welkom om zich aan te melden! Wil je de sfeer komen proeven, wil je je aanmelden als lid of wil je meer weten over de MVO-activiteiten van MVO013? Neem dan contact op met Maartje Pinxteren, coördinator van MVO013, via maartje@shft.nl.

Graag tot ziens! 

Het MVO Kernteam:

  1. Bert van Helvoirt & Maartje Pinxteren – SHFT
  2. Dirk van der Ven – Connex Cablemanagement
  3. Huub Glas – Zeven Deugden Advies & Management
  4. Ton de Kok – Wissenraet Van Spaendonck
  5. Willemijn Peeters – COS Brabant
  6. Emke Mol – MOLCOM Communicatieadvies
  7. Bijzonder kernteam lid: Yvonne Kimman van de Gemeente Tilburg. De gemeente trekt zich formeel terug uit het kernteam van MVO013 en draagt de activiteiten over aan de ondernemers van het kernteam met de vraag om duurzame maatschappelijke en economische waarde te creëren voor de regio 013. Yvonne zal tot eind 2013 betrokken blijven als zeer gewaardeerd adviseur van het kernteam.

PS: Save the date: op donderdag 31 januari 2013 vieren we de lancering van Urban Oaziz 013 met een spectaculair feest. Je bent van harte welkom!

Volg ons op twitter: @MVO013

Volg ons op LinkedIn

En bezoek de website